Šovasar Latvijā norisināsies 2. atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2010
Publicēts 5. maijā, 2010.
Grupa Prāta Vētra ar "Gillette" atbalstu no šī gada 3. jūlija līdz 8. augustam organizē otro atklāto amatieru čempionātu mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010, kura mērķis ir veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu.

Čempionātā par balvu fondu – 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas) var cīnīties jebkura, atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda. Apmeklētājiem MĪTAVA OPEN 2010 pasākumi būs bez maksas, komandām noteiktā dalības maksa ir Ls 50.

Ņemot vērā lielo atsaucību, šogad palielināts posmu skaits, tie kopumā būs astoņi – Kurzeme, Rietumkurzeme, Zemgale, Austrumzemgale, Vidzeme, Latgale, Ziemeļaustrumlatvija, Rīga. Jaunums šogad - MĪTAVA OPEN 2010 kļūst starptautisks – piedalīties aicināti arī Lietuvas un Igaunijas futbolisti. Katrā posmā piedalīties varēs ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām izlozes kārtībā.

Mītavas karalis  Kaspars Roga komentē: „Čempionāts uzņem apgriezienus un otrais gads kā rādās būs jaudīgāks kā iepriekšējais. Mēs esam  lepni un priecīgi, ka varam  dot savu artavu amatieru futbola attīstībai Latvijā.”

Čempionāta ģenerālsponsors "Gillette" MĪTAVA OPEN 2010 pieteicis trīs komandas, pa vienai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. To dalībniekiem būs ekskluzīva iespēja gatavoties čempionātam "Gillette treniņnometnēs profesionālu futbolistu vadībā, lai startētu Rīgas posmā un cīnītos par vietu finālā, kurš notiks 8.augustā Skonto stadionā, Rīgā. Ikvienam futbola entuziastam ir iespēja nokļūt "Gillette" treniņnometnē kopā ar draugu, piedaloties "Gillette" loterijā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Divpadsmit labākie katras valsts spēlētāji pārstāvēs savu valsti "Gillette" komandā. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010 sāksies 10. maijā interneta mājas lapā www.MitavaOpen.lv.

Avots: DELFI Futbols


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: