Pilsētas čempionāts aiz slēgtām durvīm
Publicēts 19. augustā, 2008.
Vakar Liepājas pilsētas čempionāts futbolā 7 pret 7 norisinājās "aiz slēgtām durvīm"

12 komandu turnīra spēļu pirmā diena sagādāja nelāgu pārsteigumu jau tā ļoti mazajam apmeklētāju pulciņam. Visas ieejas uz Daugavas palīgstadionu bija slēgtas. Kā tikt iekšā stadionā divi varianti - līst pāri žogam (apmēram 1,8 metrus augsts) vai arī doties apkārt uz Daugavas stadionu un tad caur tuneli, kas savieno abus stadionus iekļūt tur kur norisinās pilsētas čempionāts 2008. gadā.

Iespējams, ka no paša sākuma plkst. 20:00, kad bija pirmās spēles ieeja bija atvērta un vēlāk apsardze aizslēdza ciet tomēr vēlāk neviens no apsardzes manāms nebija un tad, kad noslēdzās pirmā spēļu diena (apmēram 22:30) visi palīgstadionā esošie cilvēki (spēlētāji un skatītāji) neveica to maršrutu pa kādu iekļuva stadionā, bet vienkārši līda pāri žogam.

Paliek jautājums, kam tas bija  izdevīgi...

Shēma kā iekļūt palīgstadionā

Sarkanie aplīši apzīmē ieejas pārbaudīju pretēji pulksteņrādītāja virzienam sākot no Jūrmalas ielas. Brīnums, ka galvenā stadiona ieeja bija vaļā...

P.s. vismaz mani favorīti (Čigliņi) uzvarēja Kristīgo centru 2-0. Komandas sastāvā bija arī šis spēlētājs, kurš nu jau profesionāli futbolu nespēlē. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: