Daugavpilī turpmāk viena komanda
Publicēts 9. februārī, 2009.
Futbola kluba "Daugava" oficiālā mājaslapa vēsta, ka "Dinaburg" un "Daugava" komandas oficiāli apvienojušās. Apvienotās komandas nosaukums būs "Dinaburg". Tieši šī komanda pārstāvēs Latviju UEFA kausa izcīņā.

Jau ilgāku laiku klīda baumas, ka abas Daugavpils komandas varētu apvienoties, taču klubu pārstāvji vienmēr šīs runas noliedza. Pavisam nesen "Dinaburg" un "Daugava" komandas devās uz treniņnometni Turcijā un jau tad bija skaidrs, ka pilsētā būs apvienotā komanda, jo abu komandu sastāvos šai treniņnometnei bija vieni un tie paši spēlētāji.

Futbola kluba "Daugava" oficiālā mājaslapa vēsta, ka komandas beidzot ir oficiāli apvienojušās, taču, piemēram, "Dinaburg" mājaslapā par to nav nekādu ziņu. Skaidrs ir tas, ka apvienotās komandas nosaukums būs "Dinaburg". Tieši šī komanda pārstāvēs Latviju UEFA kausa izcīņā, jo pagājušajā sezonā Latvijas kausu ieguva "Daugava".

Nav gan īsti skaidrs, kā šī jaunā komanda funkcionēs, jo nav pat zināms, kurš būs komandas galvenais treneris (Igors Gamula vai Tamazs Pertija). Visticamāk, ka galvenais treneris būs Gamula, bet Pertija būs vecākais treneris (Gamulas palīgs).

Domāju būs spēcīga komanda tikai nav skaidrība par to kā vispār šogad Latvijas čempionāts futbolā notiksies.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: