Aizraujoša svētdiena
Publicēts 10. augustā, 2008.
Manchester United tiek pie pirmās trofejas, neveiksmīgas debijas u.c.

Šodien ar Anglijā ar "Community Shield" trofejas izspēli sākas jaunā premjerlīgas sezona. Par šo kausu tradicionāli cīnās iepriekšējās sezonas čempione un kausa ieguvēja. "Manchester United" pēc neizšķirta pamatlaika (0:0) 11 metru sitienu sērijā uzveica "Portsmouth" ar 3:1:

Neesmu pārliecināts, kam šodien izdevās labāka debija: Rīdigeram Abramčikam pie Liepājas Metalurga stūres (kārtējā pozitīvā intervija) 0-0 pret Daugavpils  Dinaburg vai franču aizsarga Sébastien Puygrenier debija Sanktpēterburgas Zenit sastāvā pret Kazaņas Rubin. Iznācis uz maiņu 64. minūtē viņš nopelnīja sarkano kartīti par pēdējās cerības sodu 76. minūtē. Vispār spēle noslēdzās ar Kazaņas uzvaru 4-1:

Andreja Kobenko gūtie vārti uzstādīja spēles galarezultātu 4-1 un pretendē uz Krievijas premjerlīgas futbolā 2008. gada sezonas skaistākajiem vārtiem:

Manuprāt pagājušās sezonas čempions Zenit nemācās no kļūdām un zaudē pret šīssezonas līderiem Rubin tieši tāpat kā 1. riņķa spēlē tikai toreiz gala rezultāts bija 3-1 Kazaņas labā.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: